Gelagkamer, Bar en Huiskamer


Poppe Boven biedt u een prachtige sfeervolle verdieping voor allerlei gelegenheden, zowel zakelijk als privé.
Vooral als u uw gasten wilt ontvangen in een besloten sfeer omdat u prijs stelt op uw privacy.
Op de verdieping bevinden zich drie sfeervolle ruimtes. Ieder met een eigen karakter, ieder geschikt voor verschillende gelegenheden.

De Huiskamer (15 tot 30 personen)

De Huiskamer op de verdieping van Restaurant Poppe is ideaal voor gezelschappen van 15 tot 30 personen die in beslotenheid willen dineren, vergaderen, een verkooptraining volgen, dus voor allerlei gelegenheden, zowel zakelijk als privé. Karakteristiek zijn de eeuwenoude balken aan het plafond en de robuuste open haard. De Huiskamer leent zich uitstekend om in te richten als ‘lokaal’ met afzonderlijke tafels voor bijvoorbeeld een seminar, training, vergadering, familiebijeenkomst, maar ook als ruimte om te dineren met uw gasten aan één grote tafel.

De Gelagkamer (10 tot 16 personen)

De Gelagkamer is bij uitstek geschikt voor kleinere gezelschappen van 10 tot 16 personen. Beleef hier uw intieme en ultieme culinaire ervaring. Dineer hier intiem. Vergadert u hier vertrouwelijk op directieniveau. Beslotenheid en privacy zijn hier het motto. Zakelijk of privé.

De Bar

In de sfeervolle bar kunt u elkaar informeel ontmoeten of overleggen. Voor, tijdens of na uw ontmoeting met uw gasten. Ook na een ochtend of middag feestvieren, vergaderen, hard werken in de Huiskamer of Gelagkamer is dit een geschikte plek om even bij te komen, waarna u met uw gezelschap weer doorgaat in de Huiskamer of de Gelagkamer.

In zowel de Huiskamer als de Gelagkamer kunt u in overleg kiezen uit één van onze menu's, waarbij allerlei variaties mogelijk zijn. Daarbij zijn wij heel flexibel en staan graag open voor uw suggesties!

Voor grotere gezelschappen (tot 60 personen) staat de gehele verdieping tot uw beschikking. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, een grote zakelijke meeting, een receptie, enzovoort. facebook facebook
Poppe Boven
Luttekestraat 66
8011 LS ZWOLLE
(038) 421 30 50
info@poppeboven.nl